Farverigt stentøj til bord og bolig
Køkken- og badevægte
Flot og funktionelt køkkengrej
Moderigtige boligtekstiler
Margrethe-skålen og køkkenredskaber
Opbevaring, service og meget mere!
Prisvindende, dansk design til boligen
Nordic Living med et internationalt tvist
Dansk design siden 1853
Et fantasifuldt univers
Tørrestativer, strygebrætter og rengøring
Krystalglas- og karafler
Førsteklasses el-artikler
Professionelt bageudstyr
Uimodståelig marengskage med hvid chokoladecreme og rabarber, som får dine tænder til at løbe i vand. En nem sommerkage som passer perfekt til de hyggelige dage på terrassen med familie og venner.
Marengsbund:
3 æggehvider
1 spsk. citronsaft
180 g sukker
1 tsk. maizena
Bagte rabarber:
300 g rabarber
60 g rørsukker
Hvid chokoladecreme:
100 g hvid chokolade
3 æggeblommer
30 g rørsukker
Kornene fra en halv vaniljestang
2 dl piskefløde
Jordbær og mynte til pynt
Marengsbund: Pisk æggehviderne op og tilsæt først citronsaften under stadig piskning og dernæst 2/3 af sukkeret, pisk det helt stift. Bland det sidste af sukkeret med maizena og vend det i æggehvidemassen.
Fordel marengsen i en cirkel på ca. 25cm på et stykke bagepapir på en bageplade og lav en fordybning med en ske i midten marengsen. Bag den i 90 minutter ved 100 grader i en forvarmet ovn. Åben ovnlågen nogle gange under bagningen for at lukke fugt ud af ovnen. Lad marengsen køle af et tørt sted og træk den forsigtigt af bagepapiret og placer den på det fad kagen skal serveres på.
Bagte rabarber: Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Bland rabarberstykkerne med rørsukker og bag dem i ovnen ved 120 grader i 15 minutter. Køl dem ned inden servering. De bagte rabarber kan med fordel laves dagen før.
Hvid chokoladecreme: Smelt chokoladen over vandbad men kun lige til chokoladen er smeltet, den skal ikke være for varm. Pisk æggeblommer med sukker og vanilje til en luftig skum og rør den ned i den smeltede chokolade. Pisk fløden til lidt mere end letpisket konsistens og vend det ned i chokolademassen.
Kom chokoladecremen ned i fordybningen på marengsbunden. Anret de bagte rabarberstykker oven på cremen og pynt til sidst med friske jordbær og mynteblade.
Rosti har i samarbejde med dessertkok Lasse Gudiksen udviklet en række opskrifter på velsmagende klassikere til store og små begivenheder.
Lasse Gudiksen er en del af det danske Cateringlandshold, der vandt guld ved OL i Stuttgart i 2020.
Relaterede produkter
249,95 kr. 369,95 kr.
249,95 kr. 369,95 kr.
179,95 kr. 299,95 kr.
179,95 kr. 299,95 kr.
499,95 kr.
499,95 kr.
229,95 kr.
199,95 kr. 369,95 kr.
149,95 kr. 249,95 kr.
179,95 kr. 299,95 kr.
219,95 kr.
119,95 kr.
139,95 kr.
169,95 kr.
189,95 kr.
79,95 kr.
69,95 kr.
499,95 kr.
529,95 kr.
249,95 kr. 369,95 kr.
399,95 kr.
399,95 kr.
399,95 kr.
399,95 kr.
79,95 kr.
129,95 kr.
79,95 kr.
79,95 kr.
89,95 kr.
129,95 kr.
149,95 kr.
179,95 kr.
199,95 kr.
179,95 kr.
199,95 kr.
79,95 kr.
89,95 kr.
129,95 kr.
149,95 kr.
149,95 kr.
179,95 kr.
199,95 kr.
79,95 kr.
89,95 kr.
129,95 kr.
89,95 kr.
149,95 kr.
179,95 kr.
199,95 kr.
139,95 kr.
499,95 kr.
169,95 kr.
369,95 kr.
529,95 kr.
69,95 kr.
529,95 kr.
529,95 kr.
79,95 kr.
79,95 kr.
219,95 kr.
79,95 kr.
189,95 kr.
119,95 kr.
169,95 kr.
139,95 kr.
189,95 kr.
249,95 kr. 369,95 kr.
249,95 kr. 369,95 kr.
169,95 kr.
219,95 kr.
69,95 kr.
189,95 kr.
139,95 kr.
69,95 kr.
119,95 kr.
499,95 kr.
299,95 kr. 499,95 kr.
299,95 kr. 499,95 kr.
139,95 kr.
499,95 kr.
299,95 kr. 499,95 kr.
299,95 kr. 499,95 kr.
14,95 kr.
14,95 kr.
9,95 kr.
699,95 kr.
399,95 kr.
299,95 kr.
199,95 kr.
529,95 kr.
529,95 kr.
529,95 kr.
219,95 kr.
219,95 kr.
219,95 kr.
219,95 kr.
19,95 kr.
19,95 kr.
14,95 kr.
14,95 kr.
FRI fragt over kun 399 kr.
Levering til kun 39 kr.
Hurtig levering: 1-3 hverdage
45 dages udvidet returret
Shop på tværs af 15 webshops
Betal med kort og MobilePay
Rosti
Gl. Skivevej 70
DK-8800 Viborg
Kundecenter: +45 8816 7630
PR/Marketing: +45 8928 1300
E-mail: info@rostishop.dk
CVR. 10325838